Alle sportieve activiteiten

  • Alles
  • Bedrijfsuitje
  • Teambuilding
  • Workshop

Workshop boogschieten

Techniek, concentratie en krachtverdeling zijn nodig om doelgericht te kunnen schieten en de roos te raken. Blijf jij je trillende handen de baas?

Teambuilding activiteiten

Werk samen met je team, overleg en verdeel taken. Divers aantal spellen als leuke activiteit zoals een bedrijfsuitje.

Highland games

De Highland games zijn 19e-eeuwse traditionele spelen uit de hooglanden van Schotland.

Zeskampen

Strijd met je team voor de overwinning tijdens de oud-Hollandse spellen waarbij samenwerken, kracht en uithoudingsvermogen centraal staan.

VR Games

Zet de VR-bril op en kom in een andere wereld terecht. Werk samen met je teamgenoten en bundel je krachten. Vind samen de juiste aanwijzingen in de twee werelden.

Escape Room (Break Inbox)

Je start het spel Break-inbox met een kist voor je. Een museummedewerker heeft de kisten gevonden in het depot van het museum. Er zijn weinig andere aanwijzingen. Zorg ervoor dat je met je team de kist openmaakt.

Archery Tag

Archery Tag spel is een spannende combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Snelheid, doelgericht schieten en slim samenspel zijn belangrijke elementen bij het spel.

Pub quiz

De Pubquiz; een groepsactiviteit die iedereen wel kent! Strijd met verschillende teams tegen elkaar in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.

Luchtdrukschieten

Tumbleweed (loogkruid) rolt voorbij. Vinger op de trekker, en schiet !
Waan je tijdens de workshop luchtdrukschieten heel even Old Schatterhand of Clint Eastwoord in een Amerikaanse Western film. 

Laser Shooting

Laser Point Shooting is een nieuwe variant op het schieten met een eigen techniek. De wapens en de doelen zijn draadloos met elkaar verbonden.

Bazookaball

Bazookaball is een groepsactiviteit waarbij trefbal en paintball gecombineerd zijn.  Dit spel is perfect om met een groep te spelen. Schiet om je tegenstanders met de felgekleurde foamballen.

Koe schilderen

De creatieve workshop Koe schilderen heeft vaak verrassende resultaten. Beschilder in alle vrijheid of in opdracht de koe die voor je staat.

Boerengolf

Boerengolf is een gezellige groepsactiviteit voor álle leeftijden. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig!

Schermen

Tijdens de workshop Schermen maken de deelnemers op unieke wijze kennis met de schermsport.

Voetbalgolf

Voetbalgolf wordt gespeeld midden in het weiland tussen de koeien. Strijd met verschillende teams tegen elkaar.

Discgolf

Discgolf wordt, zoals de naam doet vermoeden, met een frisbee disc of schijf gespeeld. De spelers moeten een bepaald parcours afleggen in zo min mogelijk worpen.

Huifkartocht

Ontdek het verrassende landschap van de Betuwe. Rijdt met de huifkar een prachtige tocht langs een van de mooiste rivieren van Nederland.

Kano- en fietstochten

Ga er tijdens de groepsactiviteit op uit en maak er een sportieve dag van! Ontdek de Betuwe vanaf het water in een kano of kajak.

Onze activiteiten en workshops

Ri-Events biedt een breed scala aan actieve en creatieve workshops en sportieve activiteiten aan. Het leuke van workshops is dat er altijd een lerend element is. De ervaren instructeurs zorgen dat er een uitgebreide uitleg en begeleiding is en de veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. 

De activiteiten en workshops van groepsactiviteit.nl zijn naast actief en gezellig ook nog eens goed georganiseerd. Zo kun je altijd terugkijken op een geslaagde dag of activiteit tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest of reünie. Combineer de workshop bijvoorbeeld met een heerlijk uitgebreide lunch of barbecue op een van onze locaties

Bekijk de verschillende workshops hierboven. Heb je nog specifieke wensen? Spreek ze uit!  Wij denken graag met je mee om de dag tot een een succes te maken en een stukje organisatie over te nemen. 

Alle activiteiten zijn te combineren met de activiteiten van Boerengoed Enspijk.

Ook interesse in sportieve activiteiten?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!