Bazookaball

Handen omhoog!

Bazookaball

Vanaf €25 pp
Duur: 2 uur
Vanaf 25 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op voor een prijs op maat

Over de activiteit

Handen op je bazooka gun, verschuil je achter obstakels en zorg dat je niet geraakt wordt ! 

Bazookaball is een groepsactiviteit waarbij trefbal en paintball gecombineerd zijn.  Dit spel is perfect om met een groep te spelen. Schiet om je tegenstanders met de felgekleurde foamballen. Dit spel is niet pijnlijk, is zonder verf en 100% veilig, maar heeft wel de spanning en vermaak van het snelle paintball spel.

Tijdens het spel Bazookaball nemen 2 teams het tegen elkaar op. Schiet met speciale bazooka guns op elkaar en probeer de ballen in de baskets te schieten. Elke gescoorde bal levert minpunten op voor de tegenstanders. Ook kunnen tegenstanders uitgeschakeld worden met een welgemikt schot. Het speelveld kan eenvoudig opgezet worden. Voor een extra spannende dimensie worden daar hindernissen aan toegevoegd. Blijf jij buiten schot? 

Handel tactisch met je team en val aan op het juiste moment. Test je snelheid of kies voor de verdediging. De foamballen waarmee geschoten wordt, laten geen afdruk achter en zijn volkomen veilig. Spanning, plezier en sensatie verzekerd! 

Binnen- én buitenactiviteit

Bazookaball kan op elke locatie gespeeld worden: gras, kunstgras, terrein met hindernissen of binnen. Met speciale opblaasbare objecten en bunkers wordt er een mooi speelveld opgezet. Deelnemers kunnen verschuilen en liggen in hinderlagen. Natuurlijk zorgen de instructeurs voor een heldere uitleg over het gebruik van de bazooka guns en de spelvormen. 

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
touwtrekken actiefoto
expeditie-robinson-puzzels-spellen-strijd

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!