teambuilding activiteiten header

Teambuilding activiteiten

Alleen samen kom je verder!
Samenwerken is key!

Teambuilding activiteiten

Vanaf €19,50 pp
Duur: 1,5 - 2 uur
Vanaf 20 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op
teambuilding activiteiten actiefoto

Over de activiteit

De teambuilding activiteiten zitten vol uitdaging en samenwerken is key voor succes. Het teambuilding uitje kan plaatsvinden op verschillende locaties maar het is ook mogelijk om ze te verzorgen op jouw eigen locatie. Bekijk bijvoorbeeld de locatie van Boererij Zonneveld.

De teambuilding uitjes duren standaard twee uur. Het is ook mogelijk om de teambuilding activiteiten uit te breiden naar een volledige dagprogramma van acht uur. Een standaardpakket teambuilding bestaat uit een combinatie van maximaal vier activiteiten. Alle teambuilding groepsactiviteiten draaien om samenwerken, samen denken en plezier maken !

Uitermate geschikt als team event met je collega’s, familie of vrienden.

Activiteit 1: Katapult bouwen
Ontdek (bouwtechnisch) inzicht en motorisch talent in de groep! 

De deelnemers gaan van start in twee verschillende teams. Met balken, touw en elastiek wordt een katapult gebouwd om vervolgens een bal over een lijn te schieten. Deze bal moet door een van de teamleden gevangen worden. Bij elke gevangen bal krijgen zij een punt. 

Activiteit 2: Irrigatiespel
Houd jij droge voeten? 

Door een aantal dakgoten achter elkaar te plaatsen moeten de teams zoveel mogelijk water of ballen van de ene naar de andere emmer transporteren. Welk team doet dat het snelst en houdt het meeste water/ballen over.

Activiteit 3: Samenwerkingsopdrachten
Raak niet in de knoop met jezelf en je teamgenoten! 

Achtknoop: Tijdens de Achtknoop krijgen de teams een eigen touw én voorbeeldknoop. De teams mogen de voorbeeldknoop een minuut bekijken en overleggen hoe ze de knoop kunnen gaan namaken.  Vervolgens proberen zij samen dezelfde knoop in het eigen tour te leggen.  

Daarbij zijn er extra regels die het spel uitdagender maken: Er mag tijdens het leggen van de knoop niet gesproken worden & het touw mag niet losgelaten worden door de teamleden.  

Handboeienspel: De deelnemers worden met twee personen aan elkaar verbonden door 2 touwtjes ofwel handboeien. Op deze manier zitten ze vast aan elkaar, en er is slechts 1  manier om los te komen. Welk koppel kan zich als eerste losbreken ? 

Tangram: Probeer zo vlug mogelijk de puzzel te leggen met de mega puzzelstukken. De teams krijgen een aantal verschillende figuren voorgeschoteld. Deze moeten vervolgens nagemaakt worden. Welk team kan haar zenuwen bedwingen en krijgt dit als eerste voor elkaar?

Activiteit 4: Bamboetoren bouwen
Bouw samen een toren van… elastiekjes en bamboestokken!

Bij het spel bamboetoren bouwen zal de gehele groep goed moeten samenwerken. Door duidelijke communicatie, samenwerken en door buiten de kaders te denken is het mogelijk om een reusachtig bouwwerk te bouwen met behulp van bamboestokken en elastiek. Voorwaarde is wel dat de Bamboetoren zelfstandig moet kunnen blijven staan.  Welk team bouwt de hoogste toren (van Pisa) ? 

Eindactiviteit: Touwtrekken
Hakken in het zand, 3.. 2.. 1.. GO!

Dat touwtrekken alleen voor grote zware kerels is, is verleden tijd. Het touwtrek spel is voor iedereen ontzettend leuk om te beoefenen. Groot, klein, jong, oud, iedereen kan deelnemen!

Ga jij de strijd aan? Neem de juiste positie in, gooi je gewicht in de strijd, hakken in het zand en klaar voor de start. Welk team trekt als eerste de voeten van de tegenstanders over de lijn? 

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
expeditie-robinson-puzzels-spellen-strijd
Strijd met je team voor de overwinning tijdens de oud-Hollandse spellen waarbij samenwerken, kracht en uithoudingsvermogen centraal staan.

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!