Zeskampen

Samen kom je verder!

Zeskampen

Vanaf 20,- pp
Duur: 2 uur
Vanaf 20 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op voor een prijs op maat
Een verrassende groepsactiviteit is het zeskamp spel!
Ga met elkaar de strijd aan tijdens de zestal activitieiten.

 

1. Spijker slaan , kopspijkers

Tik , raak, tik , mis …

Probeer met het team als eerste alle spijkers in een houten blok te slaan. Ieder teamlid komt één voor één aan de beurt.

 

2. Vat rollen 

Tijdens deze race is een er een uitdagend parcours uitgestippeld. De deelnemers moeten een groot vat door het parcours rollen terwijl de tijd loopt. Welk team zet de beste tijd neer? 

 

3. Boomstam werpen

Wie is de Asterix van de groep?

Alle teamleden moeten een 1½ m lange boomstam van achter een lijn onderhands zo ver mogelijk weggooien. Achter de lijn zijn verschillende vakken die elk een verschillend aantal punten opleveren. De totaalscore wordt bepaald door de punten van alle werp beurten bij elkaar op te tellen. Wie is er sterk en kan goed mikken voor de hoogste score ? 

 

4. Katapult Bouwen 

De deelnemers gaan in twee teams aan de slag met balken, touw en elastiek om een katapult te bouwen. Met behulp van de zelfgebouwde katapult moet vervolgens een bal over een lijn worden geschoten en door een van de teamleden gevangen worden. Bij elke gevangen bal krijgen zij een punt. 

 

5. Irrigatie spel 

Houd jij het droog?

Door een aantal dakgoten achter elkaar te plaatsen moeten de teams zoveel mogelijk water van de ene naar de andere emmer transporteren. Welk team doet dat het snelst en houdt het meeste water over?

 

6. Touwtrekken

De teams gaan tegenover elkaar staan. Met de handen aan het touw. Na het startsein gaan de teams zo hard mogelijk trekken. Hakken in het zand, en gooi je gewicht in de strijd. Wie is er het sterkst en krijgt het andere team over de lijn getrokken?

help

Andere sportieve groepsactiviteiten

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!