Expeditie Groepsactiviteit.nl

Doorsta jij de Expeditie proeven?

Expeditie Groepsactiviteit.nl

Vanaf €22,50 pp
Duur: 1 - 1,5 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op

Over de activiteit

Expeditie Groepsactiviteit.nl is geïnspireerd op het gelijknamige televisie-programma Expeditie Robinson. De deelnemers gaan in teams de strijd met elkaar aan. Ieder team moet een parcours afleggen en ondertussen verschillende opdrachten en puzzels oplossen. In een bloedstollende strijd moet op het einde het vuur worden aangestoken met vuurstick, om als eerste team het touw door te branden. Ga ook de strijd aan met elkaar en win deze ultieme proef!

Bij de verschillende onderdelen winnen de teams onderdelen waarmee op het einde vuur wordt gemaakt. Alleen wanneer alle benodigdheden zoals een magnesiumstick, hout, watjes, stro en papier binnen zijn, mogen zij starten met het maken van het vuur. Alle puzzels en opdrachten moeten dus eerst worden opgelost. De volgende onderdelen komen aan bod voor het verdienen van de vuurelementen:

 1. Tangram puzzels.
  Probeer zo vlug mogelijk de tangram puzzel op te lossen en het figuur na te maken. De XXL puzzelstukken hebben aparte vormen. Kijk goed welke vorm het figuur heeft, en maak deze vervolgens na. Alle 7 puzzelstukken moeten verplicht worden gebruikt!
 2. Hengelen
  Bouw met behulp van de verschillende attributen een hengel. Vis vervolgens de hoedjes op de juiste plek. Zorg dat je stevig bouwt, want een je hengel mag niet breken!
 3. Voetje van de vloer
  Zoals de naam al doet vermoeden: de grond is Lava, voeten moeten van de vloer! Bouw met behulp van de houten palen en touwen een constructie. Zorg dat 2 teamgenoten minimaal 50 seconde kunnen staan ten minste 50 cm boven de grond. Extra moeilijkheid: het bouwwerk moet op zichzelf blijven staan en mag niet ondersteund worden door teamgenoten.
 4. Boogschieten.
  Voor dit onderdeel start krijgt de groep uitleg in de basistechnieken van het boogschieten. Veiligheid staat hierbij voorop. Nadat iedere groep de fijne kneepjes heeft verkregen gaan we door voor schieten op een target. Behaal de meeste punten met het team, en krijg een tijdsvoordeel tijdens het afleggen van de rest van het parcours.

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
touwtrekken actiefoto
Strijd met je team voor de overwinning tijdens de oud-Hollandse spellen waarbij samenwerken, kracht en uithoudingsvermogen centraal staan.

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!