Locaties

Groepsactiviteit.nl is uiterst flexibel en organiseert de activiteiten door heel Nederland. Groepsactiviteit komt graag bij jou op eigen locatie. De workshops en andere activiteiten zijn mobiel en op elke locatie inzetbaar. 

Daarnaast is er ook een nauwe samenwerking met verschillende centraal gelegen locaties in Nederland alle met geheel eigentijdse sfeer.  Veelal centraal gelegen met veel ruimte en eigen parkeergelegenheid.

Boerengoed Enspijk

Landelijke centraal gelegen feestlocatie met genoeg ruimte en vertier voor jong en oud. combineer een leuke activiteit met een barbecue of buffet.

Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk

www.boerengoed.nl

Boerengoed Den Bosch

Aan Brabantse gezelligheid geen gebrek. Begin of sluit de activiteit af met spareribs of pannenkoeken bij dit énige pannenkoeken- en grillrestaurant in Den Bosch.

Ketsheuvel 7,
5231 PR ‘s-Hertogenbosch

www.boerengoeddenbosch.nl

Boerderij Zonneveld

Boerderij Zonneveld aan het juiste adres voor meetings, vertrouwelijke gesprekken en zakelijke borrels. Een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf.

Veilingweg 1,
5328 JB Rossum

www.boerderijzonneveld.nl

Lekker aan de linge

Ga er sportief op uit en ontdek de Betuwe vanaf het water. Roei in een kano over de Linge en/of fiets terug over de dijken door de verschillende dorpskernen. Eindig extra sportief met een clinic boogschieten.

Lepelstraat 5-A,
4157 GM Enspijk

www.kano.nl

Andere locatie

Op zoek naar een locatie dicht bij huis? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. groepsactiviteit.nl beschikt over een groot netwerk met locaties door heel Nederland. 

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!