Fungames

Plezier en spel ten top!
Samen kom je verder!

Fun Games

Vanaf €19,50 pp
Duur: 1 - 1,5 uur
Vanaf 20 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op
touwtrekken actiefoto

Over de activiteit

Plezier, hilariteit en samenwerken staan voorop bij de verschillende estafette onderdelen van de Fungames. De onderdelen komen ook terug in de Zeskamp of beter bekend als de spelsterrenslag. Jarenlang bekend van het gelijknamige populaire tv-programma. De Fungames onderdelen zijn zeer populair als teambuilding bedrijfsuitje. De onderdelen kunnen worden aangepast naar wens; voor alle leeftijden en sportief of minder sportief! De activiteit is als volgt ingedeeld:

 1. Duobroekrun
  Bij de duobroekloop stappen twee deelnemers in een broek met 3 broekspijpen. Als een Siamese tweeling moeten zij een parcours afleggen en ondertussen een bal in evenwicht houden. Probeer dit in een zo snel mogelijke tijd, zónder de bal te laten vallen. Welk team kan als beste samenwerken terwijl de klok tikt…?
 2. Skilattenrace
  De skilatten voor 4 of 6 deelnemers staan aan een zijde van het parcours. Doorloop het parcours door op hetzelfde moment voort te bewegen. Communicatie is essentieel bij dit onderdeel! Welk team is het snelste aan de overkant?
 3. Vliegend tapijt
  Aladdin en zijn team: 1 teamlid trekt de rest van het team voort op een tapijt. Deze teamgenoten springen op hetzelfde moment zodat het tapijt vooruit geschoven kan worden. Spring op exact hetzelfde moment, anders komt de mat niet vooruit.
 4. Rupsmat
  Neem plaats in de rupsband en kom met handen en voeten in beweging. Laat de rupsband voortbewegen door op hetzelfde moment vooruit te lopen. Doorloop het parcours als snelste in de race tegen de andere teams.
 5. Irrigatiespel
  Snelheid en behendigheid zijn van pas bij dit onderdeel. Beweeg de dakgoten omhoog en -laag om de kleine golfballetjes voort te bewegen. Alleen de spelers zonder bal in de dakgoot mogen lopen. Breng de balletjes zo snel mogelijk aan de overzijde.
 6. Spijkerslaan
  In een estafette-vorm wordt er omstebeurt geslagen met de hamer op het houten blok. Er mag slechts 1 keer geslagen worden per deelnemer in zijn beurt. Ga eerst door de hoepel heen, behoud je concentratie. Probeer als team als eerste de spijker(s) plat in het blok te slaan.
 7. Kruiwagenrace
  Doorloop het parcours waarbij 1 teamgenoot plaatsneemt in de kruiwagen. Wie zet een recordtijd neer?

Spel, behendigheid, leiderschap, tijdsdruk en motivatie vanuit het team komen samen in de verschillende onderdelen. Sport en spel met een competitief onderdeel zijn de perfecte combinatie om een team samen te brengen.

De activiteit kan gehouden worden op een locatie naar keuze of één van onze vaste locaties. Bijvoorbeeld bij onze partner Boerengoed.

help

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
touwtrekken actiefoto
expeditie-robinson-puzzels-spellen-strijd

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!