Try Shooting

Scherp schieten!
Word de scherpschutter van de dag!

Try Shooting

Vanaf €23,50 pp
Duur: 1,5 - 2 uur
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Vanaf 15 personen
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op

Over de activiteit

Opperste concentratie. Je neemt een grote teug met lucht en probeert je trillende handen en zenuwen onder controle te houden. 3, 2, 1 vinger naar de trekker en SCHIET!

Try Shooting: een groepsacitiviteit dat bestaat uit een drietal verschillende schiet activiteiten. De activiteit start met een workshop boogschieten. De deelnemers maken kennis met de basisvaardigheden van het schieten. Hierbij worden verschillende schietoefeningen doorlopen. Kom er bijvoorbeld achter wat het dominante/schiet oog is. Na 45 minuten handboogschieten maken de deelnemers kennis met de luchtbuks (pompbuks) en blaaspijp. Hierbij komen er ook andere technieken aan bod. Hoe richt ik het vizier bijvoorbeeld op de roos? Waar moet ik op letten tijdens het richten? Hoe is de houding van belang bij het schieten?

Daarna wordt er tijdens de schiet activiteit geschoten op verschillende doelen. De doelen variëren in grootte. Ook hebben de kaarten en blazoenen hebben een andere verdeling in punten. Dit zorgt voor extra variatie in het spel. Het spel kan daardoor ook aangepast kan worden op het niveau van de groep. Zo ontstaat er altijd een activiteit met uitdaging en plezier voor elke deelnemer. Een vaste hand en opperste concentratie zijn van belang! Wordt jij de scherpschutter van de dag?

try-shooting-schieten-boogschieten

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
touwtrekken actiefoto
expeditie-robinson-puzzels-spellen-strijd

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!