Clinic Boogschieten

Recht in de roos!
met ervaren begeleiding

Clinic boogschieten

De ideale activiteit tijdens de barbecue, familiedag of andere bijeenkomst.
Twee uur lang, twee boogschietopstellingen inclusief begeleiding.
Vanaf €250,-
Duur: 2 uur
Op instuif
Locatie: Door heel Nederland
Neem contact op
Workshop boogschieten zeikant

Over de activiteit

De clinic boogschieten is mobiel en daardoor op elke locatie inzetbaar. Het is een activiteit op maat voor jong en oud waarbij concentratie en doelgericht werken voorop staan. De clinic is dus ideaal als activiteit tijdens een open dag, barbecue of gewoon gezellig met je collega’s, familie of vrienden. 

Het verschil tussen een Clinic Boogschieten of Workshop Boogschieten is dat de deelnemers tijdens de clinic kunnen proberen om met drie pijlen de hoogste score te behalen. Er zal een top drie worden gemaakt van de beste schutters van de dag. Deze winnaar worden na afloop geroemd tijdens de prijsuitreiking. Wie is de beste Robin Hood van de dag?

Tijdens een Workshop Boogschieten doorlopen de deelnemers een programma van 1,5 – 2 uur waarbij alle facetten van het boogschieten uitgebreid aan bod komen. De deelnemers worden in teams verdeeld en de teams proberen een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van verschillende spelvarianten.

Vanzelfsprekend zijn er bij het handboogschieten altijd goed geschoolde begeleiders aanwezig. Zij leggen het gebruik van pijl en boog zorgvuldig uit zodat de activiteit veilig verloopt.  

De activiteit kan gehouden  worden op een locatie naar keuze of één van onze vaste locaties. Bijvoorbeeld bij onze partner Boerengoed.

cupid

Andere sportieve groepsactiviteiten

Workshop boogschieten uitgelichte afbeelding
touwtrekken actiefoto
De Highland games zijn 19e-eeuwse traditionele spelen uit de hooglanden van Schotland.

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.