Activiteiten

  • Alles
  • Bedrijfsuitje
  • Clinic
  • Teambuilding
  • Workshop

Workshop boogschieten

Techniek, concentratie en krachtverdeling zijn nodig om doelgericht te kunnen schieten en de roos te raken. Blijf jij je trillende handen de baas?

Zeskampen

Strijd met je team voor de overwinning tijdens de oud-Hollandse spellen waarbij samenwerken, kracht en uithoudingsvermogen centraal staan.

Clinic boogschieten

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven. Werk aan je techniek na de uitgebreide uitleg en versla je uitdagers.

Teambuilding

Werk samen met je team, overleg en verdeel taken. Divers aantal spellen als leuke activiteit zoals een bedrijfsuitje.

VR Games

Zet de VR-bril op en kom in een andere wereld terecht. Werk samen met je teamgenoten en bundel je krachten. Vind samen de juiste aanwijzingen in de twee werelden.

Break-inbox

Je start het spel Break-inbox met een kist voor je. Een museummedewerker heeft de kisten gevonden in het depot van het museum. Er zijn weinig andere aanwijzingen. Zorg ervoor dat je met je team de kist openmaakt.

Archery Tag

Archery Tag spel is een spannende combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Snelheid, doelgericht schieten en slim samenspel zijn belangrijke elementen bij het spel.

Pub quiz

De Pubquiz; een groepsactiviteit die iedereen wel kent! Strijd met verschillende teams tegen elkaar in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.

Luchtdrukschieten

Tumbleweed (loogkruid) rolt voorbij. Vinger op de trekker, en schiet !
Waan je tijdens de workshop luchtdrukschieten heel even Old Schatterhand of Clint Eastwoord in een Amerikaanse Western film. 

Laser Shooting

Laser Point Shooting is een nieuwe variant op het schieten met een eigen techniek. De wapens en de doelen zijn draadloos met elkaar verbonden.

Bazookaball

Bazookaball is een groepsactiviteit waarbij trefbal en paintball gecombineerd zijn.  Dit spel is perfect om met een groep te spelen. Schiet om je tegenstanders met de felgekleurde foamballen.

Koe schilderen

De creatieve workshop Koe schilderen heeft vaak verrassende resultaten. Beschilder in alle vrijheid of in opdracht de koe die voor je staat.

Boerengolf

Boerengolf is een gezellige groepsactiviteit voor álle leeftijden. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig!

Ook interesse in een sportieve activiteit?

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur met een passend voorstel!